2018. 06.13 – Dr. Pollák Éva előadása

A Nagy László Szabadidő Központ, József Attila utcai épületében 2018. 06. 13-án 1600-kor a Hallássérültek Ajkai Egyesületének tagjai, kivetítéssel egybekötött „Egészség délutánon…” vettek részt. Meghívottunk Dr. Pollák Éva csecsemő és gyermekgyógyász, gasztroenterológus előadásában, amelynek témája: Egészség – család s betegség meg előzése.

Elnökünk, Heckné Zsuzsa, szeretettel üdvözölte, a mindenki által nagyon jól ismert ajkai gyermekgyógyászt, Évát, aki már több alkalommal is tartott előadást a tagoknak. A városban élők nagy tudású, jó humorú orvosként ismerik. Ekkor rövid időre is, de az előadás elején, édesanyjával betoppant a legifjabb hallgatónk is, Blanka.

IMG_8704      IMG_8703      IMG_8707

Az ajkai kórház gyermekosztályának főorvosa miközben a szakmájában is dolgozik, ma már sikeres hálózatépítő, aki a Biocom által forgalmazott termékeket kiemelten alkalmazza, és folyamatos beszél róla, ajánlja, javasolja a termékeket.

Mindig is foglalkoztatta a gondolat, hogyan is ajánlja a termékeket orvosként? Gyógyszer vagy Biocom?  Nagy hangsúlyt fektet a prevencióra, különböző egészségügyi előadásokra, a betegségek megelőzésére, és a gyógyítás során elsősorban a természetes készítményeket helyezi előtérbe.

Két segítője Ádám, és Karesz, akik az előadás alatt a kivetítőn a szöveges, és képes diavetítését segítették, az Éva doktornő által az összeállított Biocom („Nekem, Nekünk, Mindenkinek!) Top 10 termékcsalád jótékony hatásairól tartott bemutatót. Allergén környezetünk megnehezítik a mindennapjainkat, így ezért kifejlesztettek egy olyan összetevőjű környezetbarát termékeket, amelyek mind a természetes alapanyagok együttes keveréke.

A Biocom rendszerében több mint 120 termék van jelen.

IMG_8709      IMG_8708      IMG_8705

Ilyenek, mint a környezettudatos háztartásban használt, az ezekkel kiváltható régi különböző tisztítószerek, a tiszta és egészséges ivóvízhez a vízlágyító berendezés. A test- és szépségápolásban a rugalmasság, és a fiatalság megőrzésében, a bőrápoló készítmények. Az egészség megőrzéshez szükséges vitaminok, a táplálkozásban gyorsan felszívódó készítmények, étrend kiegészítők, fogyókúrás komplex készítmények.

Hatékonysága sokkal jobb a gyógyszereknél, ezért szükségünk van a méregtelenítésre, ami elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez.

A doktornő felhívta a figyelmünket jó egészségünk érdekében, a D-vitamin fontosságára! Gyermekgyógyászként nagyon sokat olvasott, utánajárt a dolognak, sőt, lehetősége van a vérszintet is megnézni, tudjuk sok betegségnek okozója a hiánya. Folyamatosan ajánlva az egészen kicsi gyermekeknek, fiatal, és idősebb pácienseknek a szedését.

Azoknak, akik súlyproblémákkal küzdenek tanácsokat, tippeket adott. Elmondta, hogy Ő is saját tapasztalatokkal rendelkezve kezdett bele, hogy Ő is mindig küzdött a súlyával. Nagyon sok mindent kipróbált már, de egyik sem használt. Végre egy ismert szponzora segítségével elhatározta, hogy elkezd egy kúrát, s az életmódváltás hatására valóban hamar kezdte érezni, hogy lazulnak a nadrágok, könnyebben ment az emeletre járás. Környezetében sokan látták a változást, és kérték segítségét a doktornőnek. Örült, hogy segíthetett másoknak is, s akik elkezdték a terméket használni, sokkal jobban érezték magukat.

Befejezésül annyit mondott, hogy a jövőben egyre több embert szeretne megismertetni a Biocom céggel, a termékeivel, és a marketinggel, így sok ember boldogságát tudná elősegíteni.

IMG_8710

Előadását egy csokor virággal, s majd a közeljövőben is egy újabb prevencióra felkérve köszöntük meg Éva doktornőnek, és két technikai segítőinek az előadást.

A végén a tagok egy baráti beszélgetésben kikérhették a doktornő véleményét egy-egy orvosi probléma megoldásában, amelyben nagyon szívesen, és örömmel vett részt.

IMG_8714      IMG_8713      IMG_8711

Szöveg: Heck Károlyné, Laczkóné Jokesz Johanna

Fotó: Heck Károlyné, Herbert Zoltán